Izolatie spuma Mareste

Izolatie spuma

Spuma poliuretanică cu celulă inchisă cât si cea cu celulă deschisă se pot aplica pe orice tip de suport cu condiția ca acesta să nu fie umed, să aibe o temperatură pozitivă (minim 4 grade celsius) să nu fie murdar sau cu o structură deteriorată.

Spuma poliuretanica celula inchisa Bayer:

- Izoleaza termic, hidro, fonic stratul suport cu eficienta de 100%, creand o bariera termica/hidro/fono, foarte usoara, net superioara izolatiei cu vata minerală bazaltică, sau polistiren EPS. 

- Asigură o protecţie perfectă, fără îmbinari, suprapuneri sau, cel mai important, fără punţi termice.

- Nu reţine apa, spre deosebire de izolaţiile cu celuloză sau cu vată minerală. Gândiţi-vă la pericolele pentru sănătate ce rezultă din dezvolatarea mucegaiurilor şi a altor microorganisme în stratul izolator în special dacă mansarda este locuibilă.

- Nu întreţine arderea şi nici nu produce picături incandescente precum polistirenul, picături ce se pot transforma în noi focare.

- Protejează lemnul: deoarece în momentul aplicării spuma poliuretanică are forma de agregare lichidă aceasta pătrunde în spaţiile dintre scânduri şi aderă perfect la structura moleculară a lemnului, îmbrăcândul şi protejândul de dăunatori şi umezeală, rigidizand structura.

- De la grosimea minima de 5 centimetri, spuma poliuretanică rigidă se constituie într-o barieră anticondens. Aceasta grosime trebuie suplimentată corespunzator pentru mediile bogate în umezeală sau saturate parţial cu vapori sau în zonele de frig extrem.

- Spuma de poliuretan se formează ca rezultat al reacţiei chimice între două componente lichide (poliol şi izocianat), încălzite şi aduse separat în jet, unde se amestecă în raport de 1:1, în volum. Amestecul de spumă se pulverizează pe suprafaţa suport. În funcţie de grosimea izolaţiei care urmează să fie realizată, se aplică un singur strat sau mai multe straturi suprapuse de spumă. Amestecul aplicat se întăreşte în aproximativ 4 minute, formând un strat izolant de spumă rigidă de poliuretan cu densitatea de 34-42kg/mc. 

- Procedeul de izolare in situ utilizează sistemele de pulverizare cu izocianat tip Des44V20L şi poliol Baymer Spray 145 sau Baymer Spray 150 produse de concernul german Bayer – Divizia Bayer Material Science/Covestro.

- Spuma rigida de poliuteran este o substanta care nu putrezeste, stabila fata de mucegai, rugina, cocleala si fata de detritusi, resturi, inodor si este un produs chimic neutru.

- Produsele puse în operă nu conţin substanţe chimice periculoase (biocide, bacterii, mucegaiuri, fungi, ciuperci, viruşi etc) şi nu sunt clasificate ca periculoase conform HG 1408/2008, cu completările ulterioare ale HG 933/2010 privind clasificarea, ambalarea şi etichetarea la introducerea pe piaţă a produselor periculoase. La punerea în operă se respectă instrucţiunile producătorului şi cerinţele normelor metodologice de aplicare a legislaţiei securităţii şi sănătăţii în muncă conform HG 1425/2006 cu modificările din 2010, care completează Legea 319/2006 „Legea securităţii şi sănătaţii în muncă”. Dacă punerea în operă este în interior, spaţiile de lucru vor fi foarte bine ventilate.

RECOMANDAM IZOLATIA CU SPUMA POLIURETANICA, PUTAND IZOLA 150-400 MP. INTR-O SINGURA ZI, ELIMINAND STRESUL ECHIPELOR DE CONSTRUCTORI, ECONOMISIND TIMP SI BANI.

bla bla

GS0004

  • 30 - 60 kg/m3
  • 0,022 – 0,028W/mK
  • 500m2/zi
  • 5-10 ani lucrare
  • 1 cm grosime / m2

9,99 lei
*Pret fara TVA

Specificatii tehnice

Densitate30 - 60 kg/m3
Conductivitate termica:0,022 – 0,028W/mK
Suprafata acoperire:500m2/zi
Garantie:5-10 ani lucrare
Pretul se refera la:1 cm grosime / m2